maanantai 17. joulukuuta 2012

The world is so beautiful through my camera lens

Äärh tänään olisin saanut valoisan aikaan Nuudelista talvikuvia yläkentällä, mutta heppapa ei ollutkaan yhtään poseeraustuulella ! Se vain seurasi minua kuin koira, eikä edes piehtaroimassa käynyt... ;( Syynä tosin varmaan oli se, että se oli vasta tullut tarhasta kun tallille pöllähdin... sitä varmaan suututti kesken jääneet heinät. Päädyin sitten kuvailemaan hepan lumista turpaa, mutta ne kuvat eivät taida päätyä julkaisuun lainkaan :D No, oli meillä onneksi silti ihan kivaa keskenämme, hihi.

Tänään sain viimein tuon yhden toivepostauksen raapustettua ;) Joulukalenterin puolelle siis katselemaan mikäli kiinnostaa tietää tarkemmin !!

26 kommenttia:

  1. tosi kiva postaus !! onks sulla muuten kokemuksia picasasta ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva jos tykkäsit ! :) Ei oo kauheesti kokemuksia, vaikka mulla se koneella onkin. Lähinnä selaan ja "merkkaan" kuvat (tallennan kopiot sellaisista kuvista mitkä haluan muokata ja julkaista) sen avulla :) Lisäks välillä "erikoisemmin" muokatessani käytän niitä eri efektejä, mm. seepiaa :)

      Poista
  2. Moikkamoi! Mitä mieltä olet Canon Eos 600 D'stä, onko ostokelpoinen kamera? Todella mukava tietää vähän enemmän kuvauksen saloista ja blogisi on hieno, sinä olet kaunis ja Nuutti on komea! ;--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on varmasti hyvä kamera, jonkun verran oon kaverin 600:lla kuvannu ja on kyllä ollu kiva :) Kiitos kehuista, ihanaa jos tykkäät ! :)

      Poista
  3. Superkiva ja hyödyllinen joulukalenterin luukku, kiitos! Kuvaan sitkeästi M-asetuksella ja nyt olen jotain oppinut ymmärtämäänkin.. Rämppään sitä kameraa niin kauan, että onnistuu. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha hyvä hyvä ! ;D mäki oon aatellu et ei perkule M:llä kuvataan vaikka mikä ois.... ! Koska sit se on tylsää jos laittaa automaattiasetuksille, eikä se kamera sit ookkaa ihan tilanteen tasalla ja kaikki kuvat failaa :D Mutta kiitos, kiva jos tykkäsit ! :)

      Poista
  4. Kiva kalenterinluukku :) Itse olen ostamassa Canonin 600D:tä ja kyllähän siinä tulee olemaan opetteleminen,että mitenkäs tää kapistus toimii :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kivaa, se on kyllä tosi mukava kamera mitä nyt kaverin omaa oon muutaman kerran käyttäny ! :) Haha, treeniä vaan sitte kovin ni kyl se siitä ;)

      Poista
    2. Nyt on kamera laitettu tilaukseen :P Toivottavast tulis jo perjantaina, heh :)

      Mutta, ihan asiaakin mulla oli. Mikä ois hyvä ja helppo kuvanmuokkaus ohjelma?

      Poista
    3. Nonni, mahtia !! :)

      Noooo, Picasa 3 varmaan ainakin aika simppeli? (: En tosin tiedä mistä siinä onnistuu esim. kuvien pienentäminen? XD vai onnistuuko edes... mutta Photofiltre on kanssa yksinkertainen ja ilmainen. Gimp vaatii ehkä aluks vähän enemmän opettelua, mutta varmasti lähtee sujumaan jos jaksaa harjoitella :) Lisäks mulla on joskus ollu koneella Photoscape, joka muistaakseni oli myös ihan kiva ! Tai sitten mikäli pystyt jonkun kuvanmuokkausohjelman ostamaan, niin Photoshoppi on ihan paras :)

      Poista
  5. Ihan superhyvä postaus! Sain tosi hyviä neuvoja, jotka tosiaan tuli tarpeeseen, ku oon ihan automaattiasetuksilla vedellyt kun en osaa tota mun uutta kameraa käyttää sitten yhtään... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no hyvä jos oli hyötyä, tosi kiva kuulla !! :)

      Poista
  6. Voi kiitos, kiitos, kiitos tästä! Vaikken kamerankäsittelijänä ihan keltanokka olekaan enkä omista järkkäriä (minin olen ajatellut hankkia) niin näistä oli mulle tosi paljon hyötyä. Kerroit selkeästi ja mulle selveni paljon termejä ynnä muita. Kiitos vielä kerran!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ole hyvä, ihanaa jos sait vähän vinkkiä !! :)

      Poista
  7. Heips! Onko Nuutilla puhevika vai miksi vasemmalla (<--) lukee että "kannaTaa"?

    Ihania juttuja kuitenkin ja oli kiva nähdä miten yleensä jälkikäsittelet kuvia. Tuo sigman 70-200/2.8 muuten on ihan huippu "halvemman sarjan" tele, itellä ollut pari vuotta enkä enää muuhun vaihtaisi. Tosi hienoja kuvia sullakin blogi täynnä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OHO ! Taitaa olla tällä "tulkilla" lukihäiriö... :D kiitos ilmotuksesta, korjaankin sen samantien... ehtii jopa muutaman päivän olla oikein XD

      Kiitos, kiva kuulla :) Jep niin on, mäki oon ollu siihen ihan hirmu tyytyväinen ! Hintaisekseen tosi laadukas :)

      Poista
  8. tää pittää ehottomasti näyttää isännälle, niin saapi hyviä vinkkejä kuvailuun ja muuhunkin, kiitos Susanna ! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih ihanaa jos tästä jotakin apua ois, kiitos ! :) ♥

      Poista
  9. Oon tuskaillu kauheasti noitten termien kanssa ja yrittänyt löytää järkevää selitystä niille, mutten ole löytänyt. Nyt löysin, meinaan tästä sun listauksesta! Kiitos hirveesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Listauksesta = postauksesta. :D

      Poista
    2. Haha :D oleppa hyvä, tosi kiva jos oli hyödyllinen !! :)

      Poista
  10. Ihan supermahtava joulukalenteri! En ole itse ennen edes tajunnut säätää valotusaikaa saatika sitten aukkoa.:) Kiitos paljon, rupesi taas löytymään kuvausintoa!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Ihana kuulla että oli hyötyä ja sait innostusta, tulee tosi hyvä mieli itsellekin :) !

      Poista
  11. oli kyllä hyödyllistä tietoa! en silti tajua miten saat liikkuvasta kohteesta otetuista kuvista noin tarkkoja ja hyviä. oon yrittäny säätää ties miten ja aina ne tärähtää ja laatu on tosi huono.. kamerana canon eos 550d ja putkena canonin 55-250mm :D

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !