keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

And the winner is..........

Heipähei kaikki arvontaan osallistuneet, teitä varmaankin kiinnostaa tietää ketä onnetar suosi? ;) Noh malttakaahan vielä hetki, ensiksi haluan nimittäin sanoa kiitokset kaikille osallistuneille, joita oli paljon odottamaani enemmän ! Arvontaan osallistuttiin yhteensä 124:llä arvalla, huhhuh ! ... ja minä kun ajattelin, että ehkä jos 10 ilmoittautuisi... ? :D Todella kiva huomata, että näin moni kelpuuttaisi tekemäni ulkoasun omaan blogiinsa, olen otettu ! Voi kumpa voisinkin tehdä sellaisen teille KAIKILLE, harmi vain ettei aika oikein riitä... :( Ja muutenkin; kun ei kasaa itselleen liikaa hommaa, niin työn jälki on parempaa... :) MUTTA koska arvonta tosiaan keräsi NÄIN paljon osanottajia... päätin yhden ulkoasun sijasta arpoa KOLME !

Arvonnan suoritin netissä osoitteessa tulisielu.net, sieltä löytyy monia arvonta-automaatteja, joista käytin tätä :) Liitin sinne siis kaikkien blogiosoitteet ja kahdella arvalla osallistuneet saivat luonnollisesti osoitteensa mukaan kahteen kertaan. Minulla on tapana arvonnoissa aina sekoittaa pakka kahteen otteeseen, ja arpoa lopullinen tulos vasta kolmannella kerralla (koska "kolmas kerta toden sanoo", heheh). Tämä siksi, ettei osallistumisjärjestys vaikuttaisi tulokseen (varmuuden varalta !)... (: Tulokset on siis täysin puolueettomasti arvottu, mikäli haluatte siitä tositteen, niin voitte katsoa onnettaren suosimat henkilöt alla olevasta print screen -kuvasta.


... jouduin vähän rajaamaan, että saisi jotain selvää vaikka meni tuo hieman mössöksi silti... mutta niin, kolme voittajaa ovat tosiaan taipaleentila.blogspot.com, liveyourlifesara.blogspot.com ja esteistunnassa.blogspot.com, heille siis luvassa tekemäni ulkoasu (banneri, tausta, ikoni + mahdolliset muut jutskat) omaan blogiin :) Otattehan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen susanna.niemi@live.fi ja laittakaa mukaan kuvamateriaali, minkä banneriin haluatte / vaihtoehtoja, joista voi valita sopivimmat. Mikäli sinulla on mielessäsi kiva idea / toiveita, niin kerro ihmeessä, mutta tarvittaessa ideoin ulkoasua kanssasi oikein mielelläni ! :) Mikäli onni ei tällä kertaa osunut kohdalle, niin yritäthän seuraavalla kerralla uudemman kerran? Aina ei voi voittaa (..., ei edes ihan joka kerta) ! ;)

Muillekin muuten heii HUOMIO ! Vaihdan tässä myös meseni tuohon susanna.niemi@live.fi, eli sen voivat kaikki halukkaat lisätä ! :) Vanha osoite (chanzaronette@hotmail.com) poistuu pikkuhiljaa käytöstä, niin ei mene aina niin monimutkaiseksi kaikki. Ja niin, vielä yksi kysymys: haluaisitteko tällaisia ulkoasuarvontoja useamminkin? Se ei siis vaikuttaisi muiden arvontojen määrään (tulossa on myös muuta, erilaista...), mietin vain, että pitäisikö tällaista arvontaa pistää pystyyn uudemman kerran joskus tulevaisuudessa kunhan antaa oma tilanne myöden, eli toisinsanoen; sitten kun on aikaa... ? :)

Ainiin ja vielä loppuun (iloinen) ilmoitusluontoinen asia ! Uusi obba on nimittäin viimein pistetty tilaukseen, eli se on minulla 5-10 vuorokauden kuluttua !! Odotan niin innolla, että pääsen testailemaan ! Haluan kuvattavaa wää, mitä vain... ! Varmasti tuo kamera nyt rupeaa taas kulkemaan minulla enemmän mukana tallillakin jne. niin ilmoitelkaa ihmeessä mikäli kuvat vaikka valmennuksista tms. kiinnostavat... (:

18 kommenttia:

 1. JEEEEEE!!!!! :D
  Kiitos!!
  Laitan sähköpostia :D

  VastaaPoista
 2. Voi että, ei ollut kaukana... ;D Tee ihmeessä useammin ulkoasuarvontoja, ovat varmasti monen (ainakin minun) mieleen.

  Onnea voittajille!

  Jos jaksat ja pääset tulemaan Veikkolaan (Kylmälään), mua ja Masaa saa tulla kuvaamaan kesällä, vaikka useampaankin otteeseen! :) Voin maksaa ainakin bensat, ja sano vaan kunnolla jos haluat muutakin palkkaa. Lisäksi esim. Sandbackenissa on touko- ja kesäkuussa harjoituskisoja, joihin ollaan menossa ja sinne kaivataan aina kuvaajia... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nii :'---D Mutta oke kiitos, jos tää saa kannatusta niin tunkasen näitä sitte tänne aina vähä välii ku iskee inspis ! ;D
   Oii joo hei tuun tosi mielelläni !! Ei oo ees kaukana, siellä päin oon käyny ennenki kuvailemassa ja siitä pääsis samalla reissulla helposti vielä Nuutinki hoitaman (: !

   Poista
  2. Jutellaan sitten kesän lähestyessä siitä vähän enemmän :) Ja kiitos jo etukäteen!

   Poista
  3. Joo ehdottomasti !! :) Laittele vaan viestiä jonnekki, mikäli kuvaajaa tartteisit ni katon onnistuisko tulla ! Mulla on onneks työt aika hyvin sovittavissa muiden menojen mukaan (;

   Poista
 3. Onnea voittajille! Empä saanut synttärilahjaksi ulkoasua, vain kuumeen + oksennustaudin ja mahataudin.. :( Nyt en kyllä tiedä yhtään mistä saisin sen ulkoasun..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih... D: Onko sulla itellä mitää kuvanmuokkausohjelmaa?

   Poista
  2. On mulla gimp mutta en saa sillä mitään hienoa aikaseks kun jo heti kuvien kopiointivaiheessa ottaa vaan osan kuvista jne. :/

   Poista
  3. ja sittenkun oon vielä niin vaativakin etten kelpuuta ihan mitä tahansa :p

   Poista
  4. Mäki oon Gimpillä tehny öö viime vuoden loppuun saakka muistaakseni? Se on ihan jees ohjelma, harjottelu tekee mestarin ;3 Ainahan noi vähä välii kettuilee eikä toimi kunnolla, mutta no can do...

   Poista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  6. Täytyy kai vain koittaa joltain saada, tai sitten just esim. sulta tälläsestä arvonnasta, sulta varmaan eniten haluisin kun niin ihania teet..Seuraava arvontaa odotellessa! (:

   Poista
 4. Eipä tässä nyt sitten muuta voi sanoa, kuin että onnea voittajille :)

  VastaaPoista
 5. Jee :) Pistän sulle viikonlopun aikana sähköpostia tulemaan!

  VastaaPoista
 6. Todellaki tälläsiä arvontoja lisää! Ei osunu omalle kohdalle nyt, mutta ehkä vielä joskus :D

  Ihania kuvia uusimassa postauksessa (olen laiska enkä jaksanut erikseen sinne kommata) :-----D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oukeips kiitos ! :) Pitääpä heti sitten katsella tilannetta kun saa edelliset hommat tehtyä ;)
   Haha kiittii ! :'----D

   Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !