torstai 8. maaliskuuta 2012

Little things that makes me wonder

Pöö ! Tulin tallilta ja niin on hyvä mieli taas :) Siskokin oli mukana, mutta hän ei suostutteluistani huolimatta halunnut kuvata, pah... ei uutta kuvamateriaalia siis tältä päivältä. No joo, en minä mitään kovin kummoista tehnytkään; puksuttelin maneesissa ilman satulaa ja hain hevosta läpi aika pitkälti ihan käynnissä. Tein pohkeenväistöjä ja muutamia sulkuja, joiden avulla hevonen tuli taas mukavan kevyeksi edestä. Käyntien jälkeen otin laukat, oikeaan kierrokseen hevonen olisi hieman halunnut jäädä hitaaksi, mutta toisella yrittämällä sujui paremmin. Vasen laukka on jotenkin viime kesästä tullut hiljalleen todella hyväksi, ennen se oli huomattavasti oikeaa vaikeampi - nyt sanoisin melkein, että se on oikeastaan jopa helpompi. Muutenkin oikeastaan vasta syksyllä alkoi onnistumaan tämä eteen alas -muodossa laukkailu, niin että hevonen oikeasti kantaa itsensä vaikka ohja olisi pidempi. Nyt pitäisi saada sitten samaa tunnetta myös kootumpaan laukkaan... ! Ravissa pituus oli taas aika hyvä ja Nuuttinen suostui liikkumaan siinä mukisematta. Menin ihan vain pari ympyrää kumpaankin suuntaan, alkuun ulospäin asettamalla ja toisen ympyrän ihan normaalisti sisälle. Heppa toimi hyvin, oli reipas ja selkään tuntui todella mukavalta ! Päätin siis lopettaa ja antaa vielä pikkusiskoni ratsastaa hetken aikaa ihan käynnissä. Teimme muutamia pohkeenväistöjä ja ohjeistin siskoa apujen käytössä. Nuutti on kuulemma kapea ja se tottelee apuja herkemmin kuin tuntiponit :) heh I know. Heti kun Jonnakin vähän reisistään jännitti, niin Nuuttinen pysähtyi ja vastaavasti kun hän sitten pyysi pohkeella eteen, niin ei tarvinnutkaan kovin suuresti puristaa. Sisko oli ihan onnessaan ja Nuuttikin vaikutti tyytyväiseltä :D Mennään vähän leppoisammin nyt, kun viikonloppuna on sitten taas tiedossa rankempi liikutus.

24.3. meillä on kotitallilla pitkän radan harjoituskilpailut ja osallistun varmaankin tuohon Helppo A:2 -luokkaan, sillä Helppo B taitaa olla ainoastaan tuntiratsukoille... ei se mitään, tämähän oli tavoitteissakin ! :) Nopeasti vilkaistuna ohjelma näyttää ihan kivalta, mutta muutama kohta on hieman kysymysmerkkinä. Onneksi samalla tunnilla kanssamme oleva Henkka on heppasensa kanssa myös menossa tuota ohjelmaa, niin varmasti tulevana lauantaina (sekä seuraavanakin) noita asioita sitten harjoittelemme. En ole vielä päättänyt menenkö nivelillä vai kangilla, pitää varmaan lauantaina testata kankia taas pitkästä aikaa ja katsella miltä näyttää. Tällä hetkellä keskittymiseni on kyllä aikalailla noissa sunnuntain estekisoissa... stressaan jo nyt (y) ... en oikeasti ymmärrä miksi olen aina niin hermona kaikesta, ihan näistä pikku kotikisoistakin -.- Ehkä se helpottaa kun saa ratoja alle... :P

Estekisoista puheenollen... meidän rintaremmi-martignaalimme ovat mystisesti lähteneet kävelemään suitsipaikaltamme. Eli mikäli joku löytää, niin saa palauttaa (tummanruskeat, jotain valkoisia osia muistaakseni) ! Itse en nimittäin niitä ainakaan mihinkään ole (muistaakseni) siirtänyt... jotenkin kummasti ne kamat vain tuppaavat katoilemaan. Meidänkin eräs loimemme oli kadoksissa yli vuoden, kunnes äiti eräänä kauniina päivänä löysi sen pestynä kuivaushuoneesta... olettaisin siis, että se on ollut käytössä ?! Ja nimemme luki siinä kyllä juu. Meiltä on myös kadonnut aika monia alaturpiksia, ketjuja sekä niitä ketjun pehmusteita yms. pikkunippeliä. Kesällä, Nuutin ollessa laitumella myös riimumme ja narumme vaihtoivat omistajaa aika aktiivisesti - siitä tosin otan syyt hieman omille niskoilleni kun en ollut huolehtinyt nimiä niihin. Mutta kun tuntiheppojen riimuissa ne kuitenkin usein ovat, niin luulisi, että porukka katsoo ensin kaikki läpi eikä vain randomisti ota kasasta ensimmäistä mikä käteen osuu? Kyllä se vähän harmittaa, kun siinä heinäkuun puolessa välissä on saanut ostaa kolme uutta riimua ja naruja varmaan tuplamäärän... Ja minne ne katoavat? Olen nimittäin yrittänyt etsiskellä, mutta ei vain löydy eikä useinkaan enää takaisin palaudu. Nyt kun tarkemmin mietin, niin meiltähän on kadonnut vaikka ja mitä (enkä usko, että olemme ainoita). Ja siis minua niin risoo ihmiset, jotka lainaavat jotakin eivätkä palauta - tai vaihtoehtoisesti palauttavat tavarat rikkinäisinä -.- meidänkin mössökippojamme aina lainaillaan, ei siinä mitään, mutta kyllä se vähän ottaa aivoon kun ensin toinen kippo häviää jonnekin ja parin kuukauden päästä palaa paikoilleen tuhannen säpäleinä. C'mon ?! Minulla ei edes olisi pokkaa tuollaiseen. Eiväthän nuo maksa kuin ehkä vitosen, mutta tuollainen periaate vain ärsyttää. Ja noin pienen summan ollessa kyseessä luulisi, ettei rikkoutuneen esineen korvaaminen edes olisi niin iso juttu. Mutta ei sitten, kiitos vain ! :)

Oho, sanoin että minulla on hyvä mieli ja eksyinkin sitten riehumaan kaikesta ehheh... Juu siis tuota oikeasti, on hyvä mieli - etenkin nyt kun sain vähän taas avautua... ;) Kävin siskon kanssa tänään Hevosmeressä ja Tarjoustalossa etsimässä turkooseja pinteleitä (sävy sävyyn uuden huovan kanssa siis tietenkin), mutta ei löytynyt :( Ihan mälsää. Olisin niin halunnut lauantain tunnille kaiken jo hienosti, mutta täytynee tyytyä tummansinisiin pinteleihin siihen saakka kunnes saan oikean väriset tilattua. http://www.hooks.fi/product.aspx?productid=610066&deptid=99&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC, tuollaiset siis olen varmaankin aikeissa hankkia, toivon mukaan sävyt osuvat suht kohdilleen :) Hipposportissa pitää joku päivä käydä ostamassa leseitä, pellavaista ja vitamiineja, niin katselen vielä samalla sieltä kaikkea muksaa. Ja woooh sitten kun saan palkan niin voin alkaa katselemaan tuota uutta obbaakin IHAN OIKEASTI ! Sitten ei tarvitse enää kuolata naama ruudussa että "tollanen olis ihana.... !" ;) Minulle on nyt yhtäkkiä iskenyt kauhea vimma katsella myös uusia ratsastussaappaita............ vaikka siis omistan jo kahdet ihanat Königsin nahkasaappaat sekä kengät + saappaanvarret... Ehkä sitten kun olen taas saanut tiliäni hieman lihoitettua... ;)

Näin. Koska tältä päivältä ei tosiaan ole kuvia, niin ajattelin liittää tähän näitä Sofian ömmm 25.2. ottamia kuvasia Nuudelin irtojuoksuttelusta ! Minun ottamanihan julkaisin jo silloin kyseisen päivän postauksessa (tässä linkki, mikäli et ole nähnyt) ja niistä pari löytyy myös tämänhetkisestä bannerista :) Tässä vaiheessa muistuttelisin taas kaikkia uusia ja vanhojakin lukijoita tuosta arvonnasta, tsekatkaa ihmeessä, minulla on nimittäin päässäni paaaaljon ideoita ! ;) Olenkin tässä pari päivää photoshoppaillut kaikkea ihan innoissani heheh... tuosta ohjelmasta löytyy koko ajan jotain uutta ja jännittävää ! Olen väsäillyt muutamia kuvakollaaseja ja harjoitellut kaikennäköistä hienoa, jotta osaisin sitten toteuttaa arvonnan voittajan toiveet mahdollisimman hyvin... :) Taidan nyt mennä jatkamaan erästä kesken jäännyttä tekelettäni, niin ihailkaa te näitä Sofian ottamia kuvia upeasta prinssistäni ♥ ;) Bye !

Tyyppi näyttää ehkä hieman retardilta tässä kuvassa... pää kenossa viilettämässä eteenpäin höyryveturin lailla =)
Poseeraustauko !
Blogger suttaa laadun, vaikka koitin kyllä ladata oikein useampaan kertaan :( No mutta kyllä tästä selvää saa, siellä se tankkeri mennä porskuttelee taas !

11 kommenttia:

  1. voii ku sulonen ! : ) toivotaan että sävyt osuu sit pinteleissä kohillee ! : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, Nuppero on ! (: Joo sormet ristissä pitää toivoo, koska se on tosi ärsyttävää sit jos pistää silmään ihan erivärisinä :'----D !

      Poista
  2. ihania kuvia jälleen kerran :---) minustaki tuo on inhottavaa kun lainaillaan tolleen tavaroita, esim. aiemmin kun oltiin isommalla tallilla niin jos narut ei ollu piilossa nii ne lähti heti kävelemään. Ja siis ihan periaatteen vuoksi ne jutut ärsyttää vaikka maksaakin vaan pari euroa mut silti!

    Mäkin olen kova kisojen stressaaja varsinkin nyt, pitkän tauon jälkeen. Mut kyllä se siitä kun vaan säännöllisesti kisaa (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Kunnia Sofialle hih ;'----D
      Joo no niimpä... mulla ainaki tulis tosi huono omatunto, jos lainaisin enkä palauttais ! Ja just niiku ärsyttää koko aika olla hommaamassa uusia iha turhanpäiten... D:
      Ah sielunsisko ! :''----D Oon niin hermona aina yhy ! Nii kyl se varmaa siit sit pikkuhiljaa :)

      Poista
  3. Ei läheskää kaikkien tuntsareitten riimuis oo nimee, ja jos ei oo yksäreittenkää riimuis nii ei kukaa jää siihen sen pitempää miettii et "mitä jos tää onki sen? tai tää? entä tää?" :D Kannatan siis nimen laittamista siihen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muiden tuntsareiden riimuist tiiä mut mun mielest aika monil Nuutin kaa samal laitumel olleiden riimuis oli nimet... :----D Tai sit se oli sitä edellisenä kesänä, sillon meiltä ei kadonnukkaa ku yks naru. Mut yep pitää olla fiksumpi tänä kesänä (;

      Poista
  4. voi vitit miten päädyin tänne blogiin vasta nyt! Rakastan, rakastan koko blogiasi:) Minulle kun tahtoo olla vähän liiankin tärkeetä hieno banneri ja hyvät kuvat, ja ne molemmat löytyy tästä blogista. Liityin ehdottomasti lukijaksi!:)

    Mikä kamera sulla on? Varmaan kysytty jo kuinka monta kertaa, mutta en löytänyt nopeasti ainakaan vastausta ja sitten muokkaatko noita tavan kuvia millä tavalla, kun itsellä sama ps kun sulla, mutta en saa sillä kuvista noin kivoja kun sulla on:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. minä sokea :D Löysinkin jo mikä kamera sulla on..

      Poista
    2. Haha no hyvä (---:
      Kiitos hirmusesti kehuista ! Mulla vähän sama juttu, että siis ulkoset seikat on ne mitkä oikeestaan saa mielenkiinnon heräämään ;'---D
      Siis muokkaan normaalisti kuvissa (noissa siis mitä kuvasivuilla julkasen) ihan kontrastia ja värejä vaan, sekä suoristan tarvittaessa, mutta välillä innostun leikkimään photarilla vähän enemmänki ja sit tulee jotain erilaista :)

      Poista
  5. Saanko piirtää Nuutista kuvan yhden ylhäällä olevan kuvan perusteella? Tuon minkä alla on kuva teksti 'poseeraustauko'?

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !