tiistai 20. maaliskuuta 2012

True problem solver, that's me !

Ai helvetti että menee hermo tämän koneen kanssa ! Tai siis ei koneen, vaan no... kaiken. Sain eilen netin lisäksi tapella Picasan kanssa, kun se ei sitten suostunut aukeamaan enää. How great (y) ! Poistin sen ja asensin uudestaan (parikin kertaa...), mutta ei. Sörkin sitten jotain ja viimein se rupesikin pelaamaan ! ... vielä kun tietäisi, että mitähän ihmettä sitä teki hmmm... ;o Latasin kai uudemman version, joka oli kiltimpi ja suostui antamaan viimein periksi ylivoimaisuudelleni =) Tässä on paljon enemmän kaikkea kivaakin (whii pääsin leikkimään efekteillä hoho). Juu no mutta pääasia, että nyt sentään toimii. Netti sen sijaan takkuilee edelleen, perkele tämän Soneran kanssa... dna pelaa ihan moitteitta !

Vaihteeksi minulle on myös iskenyt kamala into kuvailla sekä kunnostella kuvasivuja ! Uudet kuvat kyllä innostavat paljon enemmän kuin tuo vanhojen muokkailu... :D Isä lupasi, että huomenna katsellaan tuota uutta obbaa ja siis luultavasti pistetään se sitten tilaukseen :) happy happy. Uskon sen tuovan vielä lisäpotkua hommaan ! ;) Kuvauskausi 2012, here we come !!

Liitin nyt tähän postaukseen näytille pari kuvaa eräästä Wiknerin tuntihepasta, Vermutista, joka yhtenä päivänä poseerasi tarhassa niiiin söpönä :) Molemmat ovat siis ylläripylläri minun itseni ottamia, eikä niitä ole tarkoitettu luvatta kopioitaviksi ! Mikäli haluat nähdä enemmän kuvasia, niin klikkaile itsesi kuvasivuilleni tästä linkistä ;) Kommentit ovat aina tervetulleita !


P.S. Sori tällainen pikainen, tylsä plaa plaa valituspostaus, mutta halusin vain vielä viimeisen kerran muistuttaa tuosta arvonnasta, joka siis päättyy tänään klo 20 ! Kiiruhtakaa mukaan kaikki halukkaat (: Tulokset julkistan sitten kun saan voittajan arvottua, huomenissa jossain välissä varmaankin... ;)

7 kommenttia:

 1. mikä kamera ja objektiivi sulla oikeen on? hemmetin hyviä kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! :) Kamerana toimii Canon EOS 60D ja objektiivina näissä Canonin EF 70-300mm (f/4-5.6 IS USM) (:

   Poista
 2. Mullakin on ollut vaikeuksia tuon picasan kanssa, minkä version latasit? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tuntuu et tasasin väliajoin jotai ongelmaa sen kanssa ja pariin otteeseen on ratkennu vaa sillä ku on tehny koneelle kokonaa uuden käyttäjän D: mutta nyt latasin 3.9 (135.87) ja toimii paremmin ku toi mikä oli tässä ennen, nopeempi ja enemmän ominaisuuksii :)

   Poista
 3. heei mulla on toi canonin eos 1100d, ja siihen vaan se perus 18-55. oon nyt tosi innostunu kuvauksesta (no oon ollu kokoajan, mutta siis u got the point) ja haluisin laajentaa tonne telepäähähän, jajaja oon just miettiny tota canonin 70-300! eli suositteletko sitä ja onko hyvä tms?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva :) Juu voin kyllä suositella, oon ollu tosi tyytyväinen ja tykkään tosta polttovälistä ku menee tonne 300 saakka, että saa ny nähä miten sitte ku saan uuden, joka on 70-200mm :'----D Just ku usein hevosiiki ku kuvaa ni se kohde saattaa olla aika kaukana ;P

   Poista
  2. Mulki on toi 70-300 (kamerana 500d) ja se on ollu tosi hyvä :)

   Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !