perjantai 23. maaliskuuta 2012

Made with love

Helou evribadi ! Halusin vain ennen tallille lähtöäni kehoittaa kaikkia katsomaan tuon uusimman lisäyksen blogin vasemmassa sivupalkissa (Koruja, joilla on tarina) ja klikkailemaan itsensä kuvan kautta osoitteeseen suvimaria.com ! :)

Kaikki korut tehdään käsityönä ja jokainen niistä on ainutlaatuinen, juuri kantajalleen tehty ! Ideoita yhdistelemällä korusta saa takuuvarmasti omanlaisen :) Itse sain koruni yo-lahjaksi viime keväänä ja kokonaisuuteen ei voinut kuin rakastua ♥ Laatassa lukee Gastello ja kilpailuissa se toimittaa onnenamulettimme virkaa... ;) Koru merkitsee minulle todella paljon ja tuntuu ihanalta, kun tärkeä nimi on painettuna koruun, jota voi kantaa mukanaan aina... :) Love it !


P.S. Huomenna starttailen rataharkoissa joskus vähän ennen klo 19, verkkaryhmä alkaa klo 18.05 ja olen siinä viimeisenä. Vähän huono sinänsä, kun pitää kahden ratsukon ajan jumittaa siellä radan päädyssä ;s Noo ei voi mitään, pitää yrittää käynnissä saada kuulolle ennen omaa rataa. Onnenkoru tietenkin mukaan... ;)

4 kommenttia:

 1. Tosi nätti koru! :) Ja onnea rataharkkoihin. Saa nähdä järjestetäänkö Tampajalla ollenkaan niitä rataharkkoja mihin olin ajatellut että me mennään, vai joudutaanko vaan suoraan kylmästi kisoihin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki tykkään hirmusesti ! :'----)
   Kiitos, ne meni kivasti :) Aa voi ei, onko vaarana ettei järkätä? Liian vähä osallistujia? D: Haha ;D

   Poista
  2. En tiiä yhtään, vakoilin niiden 2012 vuosisuunnitelmaa ja siellä luki että olis. Vielä en oo nähnyt mitään kutsua/ilmoitusta sivuilla. Peukut pystyssä :P

   Poista
  3. Aa okeei ! Joo toivotaan parasta :)

   Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !