perjantai 2. maaliskuuta 2012

New look !

UUSI ULKOASU tupsahti paikoilleen juuri äsken ! :) Päätin kaikesta huolimatta tehdä vielä tuollaisen talvisen, vaikka kevät onkin tuloillaan... :) Teen sitten uutta taas jossain vaiheessa. Kommenteista olisin tooooodella kiitollinen ! Bannerin Nubakuvat © minä ja taustalla hilluvat kukkaset © Horia Varlan (by, flickr.com). Taustan kanssa pähkäilin aika kauan, muutama testaamani kuvio oli niin neuroottinen, että ihan silmiin koski ! Päädyin siis taas tällaiseen aika simppeliin tähtikuosiin, mielestäni ihan söpö ja sopiva blogin päähemulin huomioon ottaen ;) ... enkä siis tarkoita itseäni jos joku niin tuosta "hemulista" päätteli, vaan Nuuttia tietenkin :) Pikku tähtipoika (ja vähän alien...)

Tällainen pieni, tarpeeton postaus tähän tänään ! Eipä mitään ihmeellistä kerrottavaakaan ole, flunssa alkaa viimein hieman väistyä ja tänään kävin töitäkin pari tuntia tekemässä. Huomenna olisi aamulla koulutunti, mutten tiedä olenko ihan siinä kunnossa vielä... ;s Tallille olen varmaan anyways menossa, luulen vain tosiaan kallistuvani peltobaanailun (tai itsenäisen maneesipuksutuksen) puoleen, niin pääsee sitten lopettamaan mikäli oma olo ei kestä. En nimittäin halua sairastuttaa itseäni yhtään pahemmin... en vain kestä enää tätä sängyssä lojumista ;s ! Plaa, plaa turhaa löpinää taas. Palailen varmaankin huomenna mikäli saan kuvamateriaalia ja ja... niin :) Osallistukaahan kaikki muuten tuohon ARVONTAAN joka löytyy aiemmasta postauksesta ! Etenkin siinä tapauksessa, mikäli tämä uusi ulkoasuni miellyttää, sillä palkintona on räätäliulkoasu omaan blogiisi ! (:

18 kommenttia:

 1. awwww ihan mieletön tää uus ulkka! o: tykkään ihan hirveesti ! :'-))<3

  VastaaPoista
 2. toivottavast paranet pian . ihailen vaa tätä sun osaamistan grafiikan kanssa :'3

  VastaaPoista
 3. aivan mielettömän upee tää ulkoasu! oon niiiin kateellinen noista sun taidoista! :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiih kiitos ! :'----) Pyh mitää syytä sun olla ku oot itte tommonen mestari... ! :)

   Poista
 4. Oi miten ihana uus ulkoasu! :)

  VastaaPoista
 5. Oi vitsit tää uus ulkoasu on ihana! Enpä keksi kyllä mitään pahaa sanottavaa, aww. ♥

  VastaaPoista
 6. oot ihan huippuhyvä tekemään näitä ulkoasuja! Tämä blogi on aina niin kiva aukasta, ku tähän ulkoasuun on panostettu ;)

  VastaaPoista
 7. ää oon kade! aivan ihana tää uus ulkoasu, i like it :) voi että, osallistun nii tohon sun ulkoasu kilpailuun, oijoi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyh Hemppali ite oot tommone superhyvä ! Mut kiitos hihi ♥ :)

   Poista
 8. Diggaan ulkasta, on kaunis ja teemaan sopiva. :) Jotenkin tällasta osasin siulta oottaakin, ettei hirmu yllättävä ulkka. Vasemmanpuolimmaiseksi kuvaksi oisin ehkä valkannut jonkun toisenlaisen, aika samanlainen, mut tuo toinen istuu tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: Testailin tohon vasemman kuvan tilalle juu kaikenlaisii ja kääntelin pohjaa yms. mutta toi näytti sit kuitenki lopuks mun silmään parhaalta :'----) Ja toisaalta mul oli ajatuksena tätä suunnitellessani, että haluun taustalle haaleemmalla kuvan jossa heppa kattoo suoraan kameraan, mutta juu koitetaan ens kerralla jotain erilaista ! :D

   Poista
 9. Aivan miiielettömän ihana tää ulkoasu! (::

  VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !