maanantai 31. joulukuuta 2012

Thank you 2012

Apua, tämä vuosi vetelee viimeisiään ja kohta on aika sanoa sille heihei ! Ennen sitä pistäydyin kuitenkin pikaisesti postailemaan :)

Tämä vuosi on kokonaisuudessaan ollut hyvin hmm... no sanotaanko vaikka että aikamoista vuoristorataa. On ollut todella paljon hyviä hetkiä, mutta myös niitä ikävämpiäkin. Olen joutunut huomaamaan, että kaikkiin ihmisiin ei voikaan luottaa ja katunut, että olen antanut näille henkilöille itsestäni niinkin paljon. Vastapainoksi olen kuitenkin tutustunut uusiin ihaniin ihmisiin, ja todennut että onneksi mulla kuitenkin on myös niitä oikeita ystäviä, jotka seisovat vierellä vuodesta toiseen. Elämä ottaa, elämä antaa, niinhän se menee.

Nuutin kanssa vuosi 2012 on ollut siinä mielessä merkittävä, että olen todella huomannut kuinka paljon molemminpuolinen luottamus on vuosien mittaan kasvanut. Alkuaikoina Nuutti oli maastossa aika riehuli, enkä voinut koskaan kuvitella laukkaavani pellolla, ilman satulaa, ja ilman pelkoa siitä että heppa lähtee rynnimään kuin sotanorsu ja heittää minut hornankuuseen. Tänä vuonna se onnistui, ja voi miten mahtavalta se tuntuikaan ! Kesän edetessä päästiin jopa vaihtamaan maastoilukuolaimet kumipelhameista niveliin, eikä minkäänlaisia ongelmia ilmennyt. Me hypittiin maastoesteitäkin ! Eihän me moniinkaan kisoihin päästy, mutta who cares ?! Meillä on ollut ihan hirmu hauskaa yhdessä :)

Loppuvuotta on vähän varjostanut ikävät vastoinkäymiset, jotka kuitenkin onneksi yksittäin ovat olleet suhteellisen pieniä. Yhteen sattuessaan niiden summana vain oli harmittavaa lomailua, joka kuitenkin on nyt taaksa jäänyttä elämää (kop kop kop). Nuutti on päivä päivältä yhä innokkaammin lähdössä hommiin, ja se liikkuu hienosti ! Vuosi päästään siis lopettelemaan iloisissa fiiliksissä senkin puolesta :)

Tämän vuoden jälkeen uskon yhä enemmän, että alamäen jälkeen tulee aina ylämäki. Ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin ! Pitää vain uskoa, niin kaikki on mahdollista :)

Kiitokset kaikille ihanille ihmisille sekä muillekin otuksille kuluneesta vuodesta ! Kiitokset teille mahtaville Puoliverisen Prinssin lukijoille, olette monta kertaa kommenteillanne saaneet päiväni paremmaksi ! Teitä on jo ihan hirmu montakin. Vuosi sitten lukijoiden lukumäärä taisi olla suunnilleen 70? :D Ihan hullua. Toivottavasti jaksatte keikkua matkassamme myös ensi vuonna ! Viettäkäähän kaikki ihan mahtava ilta, mutta palatkaa tolpillenne sitten vuoden 2013 puolella ;) Minäkin tästä kohta häipyilen, mutta laitan vielä loppuun siskon ottamat kuvat tämän päivän ratsasteluista !

Hii kivaa on. Asianmukaiset kengät taas, mutta mä oon hukannu mun villasukat mitkä mahtuu saappaisiin ja ratsastuskenkiin ! :( Varpaat jäätyy ilman...... Kuvat vähän rakeisia kun sisko möhläsi (taas) ja onnistui säätämään valotusaikaa pieleen... mustien kuvien vaalentaminen ei tee hyvää laadulle !
Meidän punainen huopakin löytyi !! Tallin kuivaushuoneen lattialta....... P.S. hepalla taas hienot vuohiskarvat. Ja harjakin rehottaa. Taitaa olla pienen siistimisen aika taas :)
Tomerana :) raippa ei kyllä ollut kovinkaan tarpeellinen !

NÄKYILLÄÄN ENSI VUONNA ! :)

18 kommenttia:

  1. Mitkä asetukset toimivat parhaiten maneesikuvauksessa? :) Tai mitä sinä käytät? Valotusaika yms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riippuu ihan maneesista ja vuorokaudenajasta / säästä ! Viimeksi säädin pimeällä ISO luvun 2000, valotusaika 180 ja aukko 2.8 :) Muita säätöjä en laitellut :P

      Ootko muuten saanu mun sähköpostiviestin? :)

      Poista
    2. Kiitoksia. Juu vastailin siihen eilen, oli siis menny sinne roskapostin puolelle ja minä tyhmä en sieltä tajunnu kattoa :)

      Poista
  2. Hienoja ootte!!

    VastaaPoista
  3. Hei ja kivaa uuttavuotta! Mä olen alkanut sun lukiaksi vasta vähän aikaa sitten, Kaktun ja Futuran blogin kautta...No mutta lueskelen taas ensivuonna!!!

    VastaaPoista
  4. miksi sulla on kädet noin levällään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa-a, kyllä sen huomaa jos ei vähään aikaan pääse kunnolla ratsastamaan :D

      Poista
  5. ihanan iloinen susanna selässä! :) olette erityislaatuinen pari ja harvoin näkee noin luottavaista paria. Tästä parista tykkään! :) Ja on ihailtavaa kuinka hoidat Nuuttia, vaikka teillä ei aina ole ollut helppoa. Moni "heikompi" olisi voinut luovuttaa, olet vahva susanna! :)

    ..rakkaudestaa ken voimansa saa... <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos hirmuisesti aivan ihanasta kommentista ! Saitpa mut todella hyvälle mielelle ! ♥

      Poista
    2. hyvä juttu! :) olet sen ansainnut (samoin upea Nuuttikin!) olet ihailtava ihminen <3

      ainiin ja unohtelin ihan toivotella hyvää vuotta 2013! :D

      Poista
    3. Voii, oon ihan otettu, kiitos ihana anonyymi :'--) ♥ Ja mitä parasta uutta vuotta sullekin !! :)

      Poista
  6. Voi kun ihana nähdä ratsastuskuvia pitkästä aikaa! <3 Jee! :) Ja toivottavasti tää vuosi on teille ihan super! Odotan että pääsen kuvaamaan teitä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii arvaa onko ihana fiilis ! :) ♥ Voi kiitti, näin toivotaan, ja samoin teille ;) Jee nii mäki odotan, tulis nyt vaa jotai kivoi ilmoi ja silleen !

      Poista
  7. Ompa mukavan näköinen blogi :)ja iiihana hevonen! Ja kaunis ulkoasu :) Jos kiinnostaa, käy katsomassa minun blogi osoitteesta aha-experience.blogspot.com :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitokset ! :) Käyn kurkkimassa sun blogin :)

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !