perjantai 16. maaliskuuta 2012

Ready for take off... !

Huhhuh, tänään alkoi aamu aikalailla hermoilemalla... lol, kävin siis viimeinkin verikokeissa jotta pääsen aloittamaan tuon lääkityksen. Minua oksetti melkoisesti ja pelkäsin pyörtyväni, en nimittäin oikein kestä nähdä verta... kammo. Ihan kunnialla kuitenkin selvisin, pidin vain katseeni visusti poissa neulasta ja yritin muistaa hengittää... :D Kuukauden kuluttua uudestaan, whippii................... Kotiin päästyäni lueskelin tuon lääkkeen pakkausselosteen ja juu ööm... ihan kivat nuo mahdolliset haittavaikutukset ! Kyllä minä kestän mikäli ne jäävät tuohon ihon ja silmien kuivumiseen, mutta joku näön heikkeneminen tai värisokeus; no thanks ! Jätin lukematta ne kaikkein harvinaisimmat haitat, nuo edelliset karmivat minua ihan riittävästi... :D Tai no karmivat ja karmivat, ihmetyttivät olisi ehkä parempi sanavalinta... en kamalasti jaksa stressata. Kaikkien lääkkeiden käytössä voi ilmetä haittavaikutuksia ja jos sitten sattuu omalle kohdalle niin pirun huono tuuri !

Ei oikeasti edes varmaan pitäisi lukea noita pakkausselosteita, tulee ihan vainoharhaiseksi vielä. Muutenkin tuo teksti... on niin vakavaa, että tulee ihan sellainen fiilis kuin olisi jotain rotanmyrkkyä syömässä. Okei siis ihan hyvähän nuo selosteet on lukea ja niin... Mutta, asiasta kolmanteen... verikokeiden lisäksi toinen, hieman suurempikin huolenaiheeni on nyt poissa ! Yhteishaku siis. Tavalliseen tapaani jätin sen viimeiseen mahdolliseen päivään ja riehuin täällä yksinäni kun en osannut laittaa hakutoiveitani oikeaan järjestykseen. Enten tenten... ei vaan siis kyllä ne ehkä lopuksi jotenkin asettuivat. Ensimmäiseksi toiveeksi laitoin Heltechin ja audiovisuaalisen viestinnän perustutkinnon, suuntautumisena valokuvaus. Se on ollut mielessäni jo aika pitkään. Kakkoseksi pistin Omnian av viestinnän perustutkinnon, kolmoseksi liiketalouden perustutkinnon, neloseksi kauneudenhoitoalan perustutkinnon ja koska halusin täyttää kaikki hakutoivekentät, niin viidenneksi tyrkkäsin Ypäjän... :D Onneksi nuo AMK -haut jatkuvat osittain edelleen niin ehdin vielä hakemaan muuallekin ja mietiskelemään sitten oikein tarkoin, mitä haluan tehdä. On tämä vaikeaa !

Viivyttelin tuon yhteishaun lähettämistä niin kauan kuin oli mahdollista (jos vaikka sittenkin haluan muuttaa jotakin ?!) eli puolille päivin saakka, kunnes lähdin hakemaan Jonnan koulusta. Sinne meni siis haku, tavallaan aika helpottunut olo :) Anyways... hain tosiaan siskon ja suuntasimme hänen kanssaan Hipposportiin metsästämään Nuballe turkooseja pinteleitä ! Emilia kertoi, että sieltä löytyy - kiitos, niin löytyikin ! :) Valikoimissa oli kahta eri sävyä ja yritin hyvän tovin pähkäillä kumpikohan osuisi lähemmäs huovan väriä. Viimein päädyin Eskadronin fleecepinteleihin, jotka tallilla osoittautuivatkin nappivalinnaksi, whii ! Pinteleiden lisäksi ostin Nuutille leseitä, raasun puurot kun olivat päässeet loppumaan ihan yllättäen niin, että eilenkin joutui tyytymään vain pariin porkkanaan ! Tänään poikanen sai hyvitykseksi hieman suuremman annoksen... ;)

Siinä ne ovat ! :) Vähän huopaa tummemmat, mutta livenä näyttää kyllä aika hyvältä ;) Huomenna näette sitten tämän yhdistelmän käytössä !

Nuutin kanssa oli tänään ohjelmassa hieman höyryjenpäästelyä, sillä se tosiaan oli eilen aika pirtsakkana. Yläkenttä oli onneksi aika hyvässä kunnossa niin pääsimme sinne kun maneesi tuskin olisi ollut vapaana... :) Oli varmasti taas ihan hyväksi hevosen mielenterveydelle päästä itsekseen hillumaan, irtosi nimittäin aiika jättimäisiä pukkeja sekä muita epämääräisiä loikkia yksi toisensa perään. Voi hellurei mikäli olisin ollut kyydissä... tai siis, en olisi ollut kyydissä kovin pitkään... Aikamoinen heittoistuin ;) Pari kertaa Nuudeli myös ennen spurttailuaan pisti oikein keulien... hurrrrja poika !

Hirrrrrveen komia loikka on juu !
... se taitaakin olla karate kid !
Tuiteli tui mikä söpönassu
"Ai meinaat sillä raipalla mua huitoa vai ?! Mä lähen sitte pois, mutta ensin...
... teen tämmösen Spirit - villi ja vapaa poseerauksen tähän mitäs siihen sanot häh ?!"
"Ei mun kyllä villi ja vapaa tartte olla jos sulla sitä porkkanaa oli... tai kyllä ne minttupastillitki käy ihan hyvin."
"Oke nyt mä lähen taas kattokaa..."
"Hitsi että mä oon hieno iha itteeki ihmetyttää."

Siinä kuvamateriaalia tältä päivältä ! :) Kameran takana suurimmaksi osaksi minä, mutta myös Jonna tainnut pari näistä otoksista napata. Hepalla oli aika hauskaa, lopuksi se ravasi pari kierrosta kenttää ympäri rennosti hölkötellen ja tuli sitten luoksemme portille, "nonni I'm ready, voidaan mennä sitte" :D ... lähtövalmis heppanen pääsi kyllä vielä kävelemään loppukäyntejä about 20 minuutiksi Jonnan taluttamana. Siinä ei enää juurikaan kiinnostanut hötkyillä, päinvastoin. Toivon mukaan heppa sai nyt purettua virtaa sen verran, että jaksaa huomenna keskittyä työntekoon taas heti ennen kahdeksaa aamulla ! :) Kumpa se olisi yhtä super kuin eilen ihan lopuksi.............. ♥ Muuvipeikko Nuutti ;)

22 kommenttia:

  1. hyvä et pintelit osu nappiin , noi on niin sulosen värisetkii ! :) söpö nuutti kuvissa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih yep olin tosi ilonen kyllä !! :) Se onnnn ♥

      Poista
  2. Oiii, kivoja kuvia (:
    Mie oon sosiaali- ja terveysalalla opiskelemassa ja meille on aina sanottu, ettei asiakkaalle saa luetella haittavaikutuksia jos hän kysyy, sillä sitten voi tulla luuloja. No mutta mitenpä estät ku nää asiakkaat lukee ne siitä paketin kyljestä :D No toivotaan nyt, ettet tule värisokeaksi :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :)
      Oikeesti ?!?! :''----D Mut kyllähä niiku lääkäritki aina niist yleisimmist ja niiku ei niin vakavista haittavaikutuksista puhuu ;o Mut emt ehk siks ku ne just ei sit oo nii vakavii... ? :'---D Haha, ehkä ne luottaa siihen ettei ihmiset lue pakkausselosteita........... ;'---D Joo pitää toivoa !! :D

      Poista
  3. Voi luoja miten ihania kuvia! :) Veikee kaveri. Hahaha karu kademieli noista turkooseista jutuista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on aika hupsu kyllä :'---) ! Haha voi ei ;D ... oha ne aika kivat kieltämättä ;) !

      Poista
  4. Herranjestas kun on upeita kuvia!! Aina saatte niin super otoksia, hyviä kuvaajia! :--) Kunpa joku joskus tulis meistä ottamaan nui hienoja kuvia.

    VastaaPoista
  5. Miten sä uskallat päästää Nuutin yläkentällä vapaaks? Mä jotenkin aina pelkään et Aks menee ja loikkaa niistä aidoista yli ku ne on nii matalalla ja lahoja jne :D Vaik toisaalta jos Nuutti on niissä pysyny ni ehkä mä uskaltaisin kokeilla aksupaksun kanssa myös, Nuutilla kun ehkä on "vähän" enemmän kokoa ja ponnua kun tolla mun ponipallerolla... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kieltämättä välillä mietin, että kiva jos se lähtee sieltä yli, mutta Nuutti onneks kunnioittaa mataliiki aitoi ihan hyvin :'-----D ... ainaki tähän saakka ! Haha eiköhän seki niis pysyis, ainaki sit ku ei oo tota lunta :D Talvella oonki aina ku mahollista laskenu Nuutin irti sinne yläkentän takana olevaa tarhaan ni ei oo ainakaa tarttenu pelkää ;-----D

      Poista
  6. ooi, ihania kuvia Nuutista! :)

    VastaaPoista
  7. Toivottavasti en ole liian tökerö kun kysyn, mitä varten sinusta otettiin verikokeita ja sait lääkkeet?
    Pääsin omasta piikkikammostani (verikokeita ja rokotuksia kohtaan) lähes eroon kun mulle piikitettiin 3x lonkkaniveleen puudutetta ja varjoainetta ennen magneettikuvauksia... Se neula oli sellainen reilu 20 cm pitkä ja tosiaan sinne nivelen sisään se työnnettiin. Hyh, alkaa oksettamaan ja huippaamaan kun sitä mietinkin!! :(( Joten ei enää pikkuneulat tunnu missään :D

    Joskus luin jonkun lääkkeen haittavaikutuksia: "Kuolema."
    Jaahas... :D

    Ja ihania kuvia Nuutista, ai että!! <3 Se on upea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et oo ! Ihon takia alotin tommosen lääkityksen nyt viimein, ku haluun sen nyt kuntoon ihan kokonaan :) Toki tommoset ihan perus tökötit mitä apteekista oon ilman reseptii hakenu ni on hetkellisesti tehonnu, mutta heti ku ei pariin päivään käytä niin jossain leuassa heti ne samat finnit... :D Että jos vaikka nyt sitte sais veke !
      HYII kamala !!! ;o Uskon joo, hrrr karmii jo ajatuski D: Mutta juu hahah normi neulat on sit vissii aika lelui semmosten rinnal... ;'-----D
      EIKÄ XD Sepäs mukava !! :D Oivoi, tossaki lukee jotai et vitsi saattaa ilmetä itsetuhoisia ajatuksia ja johtaa itsemurhaan.......... :'---D yhyhy ja mä haluan vain ihoni kuntoon !
      Voii kiitus !! Se on kyllä hiano ukko ♥

      Poista
    2. Okei, toivottavasti ne lääkkeet tehoaa! :)

      Arvaa kun luin tosta operaatiosta, itkin ja panikoin sitä pari viikkoa etukäteen. Ekalla kerralla ei piikitys onnistunut ollenkaan kun sain niin kamalan paniikkikohtauksen yrittäessä, tokalla kerralla itkin ja pelkäsin sitä jo pari viikkoa etukäteen. Sain diapamia, mutta annos oli aika pieni joten se ei auttanut. Mutta selvisin \o/ Leikkaukseen sainkin sitten kolminkertaisen annostuksen rauhoittavia, ja sitten tulikin hyvä fiilis ja elämä oli ihanaa ;)

      Poista
    3. Jeps todellaki toivon nii ! :)
      Ouuts no uskon ;s ! Kuulostaa kyllä aika hirveeltä, hui... mutta joo varmaan tuntuu tommoset pikkuneulat aika leluilta sitte ;''---D !

      Poista
  8. Lol, mäki hain ykkösenä heltechiin valokuvaukseen. :---D

    VastaaPoista
  9. Oi mageita kuvia! (: Pitäis varmaan toi meiänki pöpipää hevonen taas joku päivä päästää juoksemaan maneesiin irti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ! Haha joo se tekee kyllä tosi hyvää välillä ! ... etenki näin keväisin ;D

      Poista
  10. OII ihan sairaan ihana ja kiva blogi sulla :) liityin lukijaks ! käy kattoon munki ja liity kanssa jos tykkäät :) http://hookedonlifeliisa.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :)
      Juu käyn kurkkimassa jossain välissä ! (:

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !