perjantai 23. maaliskuuta 2012

Such a fine day !

Jeii, eilen sain kuulla että pääsemme kuin pääsemmekin starttaamaan lauantain rataharjoituksissa ! :) Lähtöaikoja odotellessa... ! Pieni jännitys iski, mutta on todella kiva mennä ensimmäinen Helppo A ihan harjoituskilpailuissa. Seuraavana viikonloppuna on sitten taas koulukisat, joihin teen luokkavalinnan lauantain perusteella. Mikäli menee hyvin, niin starttaan varmaankin A:n, muttaa... jos rataharkoissa ilmenee useampia kompastuskiviä, voi olla että tyydyn B:hen. Saa nähdä ! :P

Sori muuten, etten ole postaillut Nuutin kuulumisista tällä viikolla lainkaan... mitään ihmeempiä vain ei ole tapahtunut enkä ole uutta kuvamateriaaliakaan saanut. Maanantaina oli kävelypäivä, tiistaina Inari ratsasti ja eilen minun oli tarkoitus ehtiä tallille niin, että pääsen maneesiin, mutta ylläri; ei onnistunut, joten meni kävelypäiväksi. Tänään ratsastin heppasen kevyehkösti ja huomenna ohjelmassa todella kevyt liikutus, tsekkaan vain että Nuudeli on kuulolla.


Tänään se ei kyllä ollut alkuun kuulolla lainkaan ! En muista milloin se viimeksi olisi ollut noin jähmeä suustaan. Heti jos vähänkään lopetin ratsastamasta, niin se oli vetämässä itseään pitkäksi... Piti todella tehdä töitä, että sai hevosen pois kädeltä... Ajoittain se tuli paremmaksi, mutta kun vapain ohjin kävelyiden jälkeen otin ohjaa uudelleen tuntumalle, niin sama tappelu... Tuli vähän taas sellainen toivoton olo muutamassa kohdin. Yritin pitää huolen omasta istunnastani ja vaadin Nuuttia nopeemmaksi takajaloistaan. Muutamaan otteeseen se hieman protestoi iskemällä kaikki jalat maahan ja pään taivaisiin, mutta suostui sitten lähtemään eteen, kun annoin raipasta uudemman kerran. En usko, että meno näytti ulospäin niin kamalalta miltä tuntui, sillä ainakin peilistä Nuutti näytti ihan ok, mutta juu... No, loppua kohden fiilis selässäkin meni parempaan päin ja tuli oikeastaan muutamia todella kivoja pätkiä, missä pääsin heppasta kiittämään.

Koetin tänään ottaa myös muutamia raviväistöjä ja... ne onnistuivat yllättävän hyvin ! Siis, todella hyvin ainakin meidän mittapuullamme ! Olin ihan hämilläni, kun Nuutti paineli tyytyväisenä, reippaasti ja tasaisena väistöjen läpi, wow ;o Mikäli sujuu noin lauantainakin, niin... varmaan itken onnesta tai jotain. Noita pitää siis vain yksinkertaisesti ruveta tekemään enemmän, ei siinä muu auta :) ... ja täytyy muistaa pitää kiinni periaatteistaan = en saa päästää Nuuttia vetämään itseään lahnaksi, vaan minun on annettava sille pituus, missä haluan sen liikkuvan kaikkien tehtävien läpi PISTE ;P Kyllä tämä tästä !! Raviväistöjen jälkeen olisin vielä tehnyt muutamat laukkasulut, mutta tuntiponit tulivat maneesiin, niin tila kävi hieman liian ahtaaksi siihen. Laukkasin sitten vielä hetken oikeaan, johon laukka oli alkuun ollut hieman jäykempi - eipä ollut enää ! Pomppi todella mukavasti ja muoto oli juuri se, mikä halusinkin sen olevan :) Jäi taas alun takkuiluista huolimatta kiva fiilis ja sellainen olo, että sai hevosta oikeasti läpi. Se ei kyllä tosiaan anna mitään ilmaiseksi, mutta osaa olla hienona sitten kun itse tekee selässä oikein ! Parhautta :)

Liikutuksen jälkeen kylmäsin taas ukkelin jalkaset lumella ja voi perskele... kun pysäytin hepan lumikinoksen viereen ja otin siltä suojat jaloista, niin tottakai viskasin yhden niistä suoraan koiranpaskaan ! Voi helvetti, hyi ! Miksei niitä koiransa jätöksiä voi korjata............. ällöttävää. Onneksi kakkaan osui siis vain se suojan kova osa, niin sain samantien pyyhittyä lumihangessa. Juh, terve vaan kevät ja terve kaikki lumen alta paljastuvat paskakasat ♥ Koska tältä päivältä ei ole kuvamatskua, niin liitin tähän postaukseen muutamia ihanan keväisiä kuvasia toissaviikonlopulta ! Ihaaaania, thanks taas Sofia

Ja heii psssst, niille jotka eivät vielä ole nähneet, niin arvonnan tulokset ovat tuossa edellisessä postauksessa ! Sinne siis kurkkimaan ja laittamaan kommenttia, mikäli haluaisi tuollaista arvontaa useamminkin !! :) Whii.

Kunnon photoshootit menossa :D Tarkistan asetuksia ;P ... ja Nuutti se vain poseeraa !
En tiedä mitä lagaan tuolla selässä, mutta hepsulaisen naama on söpö :)
Gotta love this photo !
Nuutti kuikuilee pt. 1
Nuutti kuikuilee pt. 2 ;) Tässä kuvassa oikein tuntuu tuo kevät ♥ ... etenkin kun minulla on kunnon toppatakki päällä =) Oli aika lämmin.

Pakko vielä loppuun kertoa tämä maata järisyttävä uutinen: katson paraikaa Viidakon Tähtösiä. Siis mitä. Juu, niitä katson. Voin sanoa, että myötähäpeän tunne etenkin Kalinaisen kohdalla on erittäin suuri.......... :D Tämähän on oikeasti ihan viihdyttävää ! Kiva kun voi kerrankin miettiä, että no enpäs taidakkaan olla maailman noloin... :D Apua. Voittaisi nyt edes joku noista muutamasta järjellisestä... :) Juuuu, nyt loppui mainoskatko eli kiiiiiire, bye !

18 kommenttia:

  1. jooo mieki katon viidakon tähtösiä... taidan jäädä koukkuun :DDDD

    Mitä luulet, onko toi canon eos 60d enemmän "kokeneen" kuvaajan kamera, vai osaisko sillä kuvata vähän tämmöne alottelevampi kuvaaja? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha vähä samaa epäilen omalla kohalla :'---D !
      No siis "Canon EOS 60D on suunniteltu aloittelijavaiheen ohittaneille kuvaajille." sanotaan digikuvaus.fi -sivulla, mutta emmä tiiä, kyllähän sitä oppis käyttämään varmasti alottelevampiki :) Mulla oli ennen tätä toi Canonin 400D ja se oli kyllä vähän yksinkertasempi, että siinä mielessä ehkä helpompi oli lähtee kuvailemaan sillä. En tiiä , voi olla että johtuu siitä ku oon tosiaa tolla 400D:llä kuvannu ennen tota, mutta ei noissa musta nyt ihan kauheesti eroo oo :)

      Poista
  2. VOI PASKA!! :D Mun piti katsoa Viidakon tähtöset, mutta unohdin... Ajattelin että se sarja on hyvä itsetunnon kohottaja, kun tajuaa että hei, mullahan on sentään aivot päässä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VOI EI !!! :'----D Se kyllä oikeesti toimii aika hyvin semmosena, hahaha ! x'-----D

      Poista
  3. AAaa taas ihania kuvia, rakastan näitä kaikkia sun kuvia ku niitten taustat, värit, mallit... jne ja ne on niiiin tarkkoja! :-----D

    Ei helvetti tuota Viidakon Tähtösiä. Hennalle ja Iidalle tosiaan saa nauraa :'--D "siis mä pelkään vettä, mä pelkään pimeää!"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiih kiitooos, Sofia on hyvä kuvaaja ! ♥
      NO ÄLÄ ei jumpe......... :D Hitto mua ärsytti se Henna ku valitti joka ainoosta asiasta ja sit ei ees tee niis tehtävis ikinä mitää !! :D Ja joo olin kans vähä et "no mitä ET pelkää?" mut oho oho sehä piti sitä sätkivää kanaa kiinni ;o :D Oivoivoi... !

      Poista
  4. nää kaikki kuvat vie mun sydämen ♥ vitsi mä haluan kuvaamaan teitä guys!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Awww sinun pitää tulla joku kaunis päivää ♥

      Poista
  5. äääää, aivan mahtavia kuvia taas!

    ootko muuten ollut ihan tyytyväinen tuohon kameraan, onko jotain miinuksia jne? Oon ostamassa uutta kameraa enkä oikein pysty päättämään ostanko canon 600d vai 60d, halvempi houkuttelis tietty mut olisikohan kuitenkin kannattavampaa ostaa sitten samalla se parempi (?)... Niin eli mitä oot tykänny ? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos !! :'----)
      Oon ollu kyllä tosi tyytyväinen ! Mitään negatiivista sanottavaa ei oikee oo, paitsi no toi videokuvaus on vähä hassu ku pitää manuaalisesti tarkentaa jos kesken kuvauksen tarvii, mutta en tiiä onko se muissa järkkäreissä samalla tavalla ja ehkä sitäki pikkuhiljaa oppii paremmin käyttämään... :) Kaverilla on toi 600D ja se vaikuttaa kyllä myös tosi hyvältä ! Kuviin vaikuttaa kuitenki enemmän ne objektiivit ni ehkä suosittelisin ensin hankkimaan halvemman kameran + kivoja obbia, koska niin pääsee alkuun varmasti paremmin ku kalliimmalla kameralla + jollain kittiputkella :) Mullaki oli toi 400D ekana kamerana, niin sai sit siihen heti alkuun mukaan tommosen perus 70-300mm obban kitin lisäks :)

      Poista
    2. Ja siis lisäyksenä vielä, että nää (+ monet muutki) kuvat on otettu juuri tuolla kaverin 600D:llä :)

      Poista
    3. okei, hmm.. jatkanpa tässä miettimistä, ehkä kuitenkin ostan tuon halvemman rungon ja säästän sitten vielä parempaan objektiiviin :D Kiitti kummiski!

      Poista
  6. moikka ! :) aivan älyttömän iihana blogi sullla ! :)
    ihan mielenkiinnolla kysyn et mikä kamera+ objektiivi sulla on ja millä ohjelmalla muokkaat (jos muokkaat?) kuviasi ja teet blogisi bannerin? : ) ite tykkään kans tosi paljon valokuvailla,ja muokata kuvia,mut en vain oikein osaa :D
    niin ja aivan ihana tuo nuutti:) rupesin blogin lukijaksi !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos kovasti ! :'----)
      Mulla on itellä Canon EOS 60D, mutta nää kuvat on otettu 600D:llä, objektiivia en muista... D: Mutta tohon mun kameraan mulla on ööö neljä objektiivia, joista kahta käytän nykyään; toinen on Canonin EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM ja toinen Canonin EF-S 18-135mm 1:3.5-5.6 IS :)
      Kuvia muokkailen Picasa 3:lla ja Adobe Photoshop CS5:lla :) Picasahan on ilmanen, mutta photari maksaa. Jos sitte photarii korvaavaa ilmasta ettii, ni voisin suositella esim. Gimppiä tai Photofiltreä. Ite puuhailin niiden kanssa kunnes sain ton photarin, eli muistaakseni viime vuoden loppuun saakka :)

      Poista
    2. aijjaaa:) ittellni on kans nyt toi Gimp,picasa ja sit mul on joku paint.nettiki :D tosi hyvä laatusia noi kuvat,mulla on canon 550d ja ostoslistalla ois siihen pidempi putki,sen takia vähän kyselin :)

      Poista
    3. Aa ! :) Kiitos, Sofia on hyvä kuvaa ! Nää on otettu Canonin 600D:llä + jollain Sigman obballa (: Kiva ! Mikä putki / mitä putkii sul on ennestää? Mäki just tilasin vähä valovoimasemman ja oottelen sitä tääl iha intona... :'----D

      Poista
  7. Voi että miten ihania kuvia varsinki toi kolmas :)

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !